Kövess minket:
Eseménynaptár
2019. december
H
K
Sz
CS
P
Szo
V
 
 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Összes esemény ›

Főoldal / Hírek / Igazi tehetségek

Igazi tehetségek

2019. november 22.

Büszkén jelenthetjük be, hogy a Szekszárdi SZC Ady Endre Szakképző Iskolája és Kollégiuma, valamint a Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolája tanulóit és diákjait is jutalmazták a Mecénás Tehetséggondozó Támogatás díjkiosztó ünnepségén.

Nagyon büszkék vagyunk az Ady és Bezerédj iskolánk tanulóira és felkészítőikre, hiszen a két intézményből többen is elismerésben részesültek a Mecénás Tehetséggondozó Támogatás díjkosztó ünnepségén, amelyet ma délután tartottak a szekszárdi Babits Mihály Kulturális Központban.

Ady tagiskolánkból elismerésben részesült a Beauty Kozmetikus Diákolimpián 1. helyezést elért Dobai Katalin, Kovács Mercédesz, Pálinkás Evelin alkotta csapat. A kozmetikus diákolimpián szintén nagyon szépen teljesített Hepe Laura, Virág Vivien, Wolf Dorina triója is, ők a képzeletbeli dobogó második fokára állhattak fel. Mindként csapatot Pálinkásné Szalai Andrea készítette fel.

A sport kategóriájában is van okunk az örömre. Trunk Zita Zsófia, a Diákolimpián Judo versenyszámban az 52 kilogrammos súlycsoportban 3. lett – a fiatal tehetséget Szepesi Dávid készítette fel.

Bojás Eszter – akinek neve egy tehetségkutatóból is ismerős lehet, hiszen ott is nagyon jól teljesített – az Éneklő Ifjúság elnevezésű minősítőn arany minősítést szerzett, csakúgy, mint Mészáros Roland. Mindkettőjüket Ágoston Mária készítette fel.

A Szekszárdi SZC Bezerédj István Szakképző Iskolájának diákjai és felkészítői szintén elismerésben részesültek. A Pécsi Hyperion Országos Tanulmányi Versenyen a Bóvári Dorina, Blézer Barbara, Rákos Krisztina alkotta csapat 2. lett. A tanulókat Balogh Attila készítette fel.

Lazar Anilla az Ágazati és Ágazaton Kívüli szakmai érettségi vizsgatárgyak versenyén elért 2. helyezéséért részesülhetett elismerésben. Felkészítőtanárai voltak Jankovics Ferencné és dr. Molnár Eszter.

Horváth Kitti hatodik lett az Implom József Középiskolai Helyesírási versenyen. A felkészítője Simon Ivett volt.

Az idei gálán összesen 11 szekszárdi köznevelési intézmény 111 tanulója és 62 felkészítő pedagógusa kapott jutalmat. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata több mint húsz éve, 1997-ben indította útjára a tehetséggondozó alapot. A hozzájárulást 2001-től egyre többen kapják meg; több mint háromezer fiatal és négyszáz felkészítőtanár részesült díjazásban. A díjkiosztó ünnepségén az önkormányzat díjazza a tanulás, a sport és a művészet terén nemzetközi és országos versenyeken kimagasló eredményt elért diákokat és felkészítőtanáraikat.

Kapcsolódó képgaléria

  
  
© 2019 Szekszárdi Szakképzési Centrum / Minden Jog Fenntartva